Loading...

Onze service gaat verder…

Een beveiligde caravan en camperstalling in Zeewolde

Maakt u zich zorgen om de veiligheid van uw kostbare bezit? Caravanstalling Veenink heeft zich daar uiteraard om bekommerd. Doordat wij handmatig (want wij zijn kleinschalig) uw caravan op z’n vaste plek zetten, is het toepassen van een disselslot geen probleem.
Bovendien geniet uw caravan van de nimmer aflatende aandacht van de camerabeveiliging op ons bedrijf. En natuurlijk zijn we zelf vaak aanwezig, daar de stalling grenst aan ons eigen akkerbouwbedrijf.

Halen en brengen van uw caravan of camper

Na een gemaakte afspraak staan wij klaar om u en uw caravan of camper te ontvangen op ons ruime parkeerterrein annex erf.
Liefdevol leidt dhr. Veenink uw parel de stalling in, waar u ruimschoots in de gelegenheid wordt gesteld afscheid te nemen van uw geliefde object.
De volgende keer staat de caravan weer stralend op u te wachten. Met volle bandjes! In topconditie. Uitgerust.

Aanvullende service

Caravanstalling Veenink biedt ook de volgende service: Het ophaal/wegbreng arrangement. Uw caravan wordt vanaf elke camping in Nederland opgehaald en gestald in de caravanstalling. Maar ook andersom doen we deze service. We halen de caravan uit de stalling en brengen deze naar elke camping in Nederland. Deze service kost een vast bedrag per kilometer.

Belangstelling? Enthousiast? Als u Caravanstalling Veenink een juiste keuze vindt voor uw onderkomen neem dan contact op via 036 522 8705 of mail naar: welkom@caravanstallingveenink.nl

Behalve op zon- en feestdagen staan wij de hele dag voor u klaar.
Graag staan we u te woord om overige vragen die u heeft te beantwoorden. Een verkennend bezoek behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Welkom!